Nieuwe zaken in Maaseik

Binnensteden hebben het hard te verduren dezer dagen. Dat is niet anders in Maaseik. In regel vertrekken meer winkels dan dat er zaken starten. En toch vind je nog mensen die de handen aan de ploeg willen slaan in de Eyckerstede.

Zo opent 14 oktober een heuse binnenspeeltuin de deuren op Kloosterbempden aan de Maas. En even verderop richting binnenstad, opent vandaag een authentieke kaaswinkel. Naast diverse kazen en noten, kunnen klanten er terecht voor de Aldeneyck wijn.

Het is de realisatie van de droom van een voormalige muziekleraar. Als herinnering aan deze periode heeft Theo Bekkers zijn piano in een hoek van de winkel geplaatst. Hoewel hij stiekem hoopt weinig tijd te vinden om er nog op te kunnen spelen.

Foto’s: Peter De Bruyn

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.