Startdagen Chiro Hamont

De start van het nieuwe schooljaar betekent ook weer een nieuwe start voor de Chiro. De startdag voor de jongens zal plaatsvinden op zondag 10 september, die voor de meisjes op zondag 17 september.

Men begint telkens om 14.00 uur met de activiteit en eindigt om 17.00 uur, steeds aan de Chirolokalen in de Molenstraat (achter de Time-Out). “Dus ben je 6 jaar of ouder en wil je heel graag de coolste spelletjes doen? Dat kan op de Chiro! Wij gaan ieder jaar op kamp, spelen grootse bosspelen, maken waterglijbanen, bouwen kampvuren en zo veel meer! Kom gerust een kijkje nemen bij onze knotsgekke bende,” zeggen ze bij de Chiro.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.