Weer Kinrooise nazomeravonden

Iedere vrijdagavond in oktober staat Kessenich in het teken van smokkelen. Per Kinrooise nazomeravond kunnen er 60 personen deelnemen. Deelnemers mogen geen zaklamp vergeten mee te nemen voor een onvergetelijke avond met onder andere een verwelkoming met een erwtensoepje bij frituur-taverne De Baronee, een tocht met de paardentram, een bezoek aan het oude douanekantoor en een klank- en lichtspektakel in de Sint-Martinuskerk en een smokkelwandeling.

Deelnemen aan een nazomeravond (6, 13, 20 of 27 oktober) kost 5 euro per volwassene en 3 euro per kind (tussen 3 en 12 jaar). Reservatie is verplicht en kan bij Toerisme Kinrooi. Uiteraard kan men ook even langsgaan bij het VVV kantoor aan de Maasstraat in Ophoven.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *