Nieuwe uitbater horecagedeelte De Stegel in Molenbeersel (video)

Het gemeentebestuur van de Gemeente Kinrooi heeft donderdagochtend 5 oktober de nieuwe uitbater van het horecagedeelte van Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel bekend gemaakt. Vanaf medio november zal Mathieu Janssen uit Molenbeersel optreden als uitbater van het etablissement aan de Weertersteenweg.

“We hebben gekozen voor een nieuwe opzet voor de uitbating”, aldus schepen Sylvie Vanmontfort van de gemeente Kinrooi. “Bij de vorige concessies was aan het uitbaten ook de verhuur van de zaal gekoppeld. We zijn na evaluatie in het AGB erachter gekomen dat dit niet zo’n slimme zet was. Nu wordt dit gebeuren uitgevoerd door een medewerker van de gemeente Kinrooi en dat loopt prima”, aldus de Schepen.

“Ik heb er veel zin in”, zo vertelt Mathieu Janssen, in de volksmond bekend als ‘Thieuke’. “Ik was al langer aan het dromen over een nieuw concept waarvoor we een andere locatie nodig hebben. De Stegel past hier prima in. Insteek zal goed eten worden, met streekproducten. Ook zal ik voor de verenigingen open staan”, aldus Janssen die in november deze zaak officieel zal openen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *