Thema-actie gordel/kinderzitjes


Neem je verantwoordelijkheid en draag de gordel altijd en overal.
Om iedereen aan te zetten om de gordel altijd en overal te dragen, zullen de politiediensten extra aandacht geven aan bestuurders die al dan niet een gordel dragen of die geen geschikt kinderbeveiligingssysteem gebruiken.
De bedoeling van deze thema-actie is enerzijds om de bestuurders en de passagiers te herinneren aan de plicht de gordel te dragen in de auto en anderzijds om de bestuurders bewust te maken van de noodzaak om de vervoerde kinderen veilig vast te maken in hun voertuig.
Deze actie loopt van 11 t/m 25 oktober.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *