Budgetmeter opladen kan 24 uur per dag in Hamont-Achel

Goed nieuws voor de klanten van Infrax die over een budgetmeter beschikken voor elektriciteit en gas. Sinds kort staat er naast de toegangsdeur van het stadhuis in Hamont-Achel een buitenterminal om je budgetkaart op te laden. Zo geeft de stad Hamont-Achel haar inwoners de mogelijkheid hun budget ook aan te vullen na de kantooruren.

“Inwoners met een budgetmeter moeten hun elektriciteits- of gasbudget regelmatig aanvullen”, vertelt OCMW-voorzitter Serge Vander Linden. “Voor het plaatsen van deze buitenterminal, kon dat enkel tijdens de kantooruren aan een laadpaal bij het OCMW in Achel. Vanaf nu kan je dus ook 24 uur op 24, alle dagen van de week, je budgetmeter opladen aan het stadhuis. Opgelet: betalen kan aan de buitenterminal wel enkel met Bancontact.”

Ook de herlaadpaal in Achel blijft beschikbaar. Het opladen van je budgetmeter is hier enkel mogelijk tijdens de openingsuren van het OCMW: elke maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op woensdag en donderdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *