Duet Sabien Tiels in Vlaamse Ultratop 50

Het duet ‘Nooit ofte Nooit’ dat de uit Ophoven afkomstige Sabien Tiels samen met Hans de Booij zingt, is op nummer 48 in de Vlaamse Ultratop 50 binnen gekomen.

Wouter Berlaen produceerde het nummer. “Ik ben er ontzettend blij mee”, zo laat Sabien Tiels weten. Deze single met Hans De Booij komt uit de laatste plaat van Sabien Tiels, ‘Mannelijk Schoon’.

Toen de paden van Sabien Tiels en Hans de Booij zich kruisten, bleek snel dat naast hun muzikale binding beiden ook meer dan in waren voor een filosofisch gesprek. Op zekere ochtend, nadat er opnieuw schokkende nieuwsberichten de woonkamer bereikten, vroeg Hans aan Sabien: “Hoe ga jij daar nu als moeder van een opgroeiend kind mee om?”. Waarop Sabien antwoordde: “Ik hoop dat hij de liefde nooit vergeet ondanks alle narigheid die er om hem heen gebeurt”. Je slaat de nagel op de kop”, zei Hans, “Laten we hierover samen een lied maken”. Het duet “Nooit ofte nooit” gaat over loslaten en tegelijkertijd over vasthouden aan dat wat liefde werkelijk is.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *