Hoger Op Molenbeersel te sterk voor Leut

Hoger Op Molenbeersel voetbal

In de vooravond van zaterdag 7 oktober ging het 1ste elftal van Hoger Op Molenbeersel in Leut op zoek naar een zesde opeenvolgende zege. De 17-jarige Ruben Gos startte in de basis.

Al in de eerste minuten werd het 1-0 voor Leut. Maar niet getreurd, HOM ging daarna vastberaden op zoek naar de gelijkmaker. Het toonde zich voetballend de betere en dat resulteerde in enkele mooie kansen. Op het half uur verscheen een sterke Jorn Denier na samenspel met Marco Siborgs voor de Maasmechelse goalie: 1-1, meteen ook de ruststand.

Tijdens de pauze was Brandon Steijvers met een blessure in de kleedkamer gebleven, Rijn Goijens kwam in zijn plaats. En een kwartiertje later kon Jasper Javornik – vervangen door Robin Ramaekers – met een spierblessure naast Brandon gaan zitten. De lappenmand puilt stilaan uit bij HOM. Maar dat belet rood-zwart niet om na een uur spelen op voorsprong te klimmen. Brecht Peerlings zet zich sterk door op rechts en biedt Marco Siborgs zijn zevende van het seizoen aan: 1-2.

Diezelfde Marco valt tien minuten voor tijd eveneens uit met een knieblessure, Joey Dirkx – terug in de eerste 11 van HOM – was zijn vervanger. Joey kan in de slotminuut nog een strafschop versieren, die door Gertjan Slegers feilloos wordt omgezet: 1-3 en de punten zijn binnen.

Op de tiende speeldag ontvangt HOM de B-ploeg van Genk VV. Aftrap op zondag 15 oktober om 15.00 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *