Schepenwissel in Maasmechelen

Tijdens de gemeenteraad in Maasmechelen van dinsdag 10 oktober 2017 legde Mustafa Uzun (CD&V) de eed af als nieuwe schepen. Hij volgt hiermee Mieke Ramaekers op. De gemeenteraad dankte Mieke Ramaekers voor haar inzet als schepen de afgelopen jaren.

De schepenwissel gaat in vanaf zondag 15 oktober 2017. De bevoegdheden van schepen Mustafa Uzun zijn tewerkstelling, kinderopvang, onderwijs, bibliotheek, diversiteit, wijkontwikkeling, leefmilieu, gelijke kansen en diversiteit, PWA en duurzaamheid.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *