Tachtigtal attracties op Mieve kermis

Van zondag 15 tot en met donderdag 19 oktober is het Mieve kermis. Er worden een tachtigtal kermisattracties opgesteld. Dinsdag 17 oktober is er weer familiedag. Meer dan 1.500 jongeren uit een voorziening voor personen met een beperking genieten dan van een namiddag ouderwets kermisplezier. Deze bijzondere namiddag wordt al voor de veertiende keer georganiseerd. ’s Avonds brengt een delegatie van KRC Genk-spelers een bezoek aan Meeuwen kermis.

Omwille van de veiligheid wordt de doorgang in de Hoogstraat/Dorpsstraat afgesloten voor het verkeer vanaf kermiszondag 15 oktober (14.00 uur) tot en met woensdag 18 oktober (12.00 uur) vanaf kruispunt Torenstraat tot aan kruispunt Kiestraat.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *