Werkzaamheden Brogelerweg Bocholt gaat laatste fase in

Donderdag 12 oktober werd de onderlaag van asfalt geplaatst in de volledige Gelehoekstraat in Bocholt. Op vrijdag 13 oktober worden hier de rioleringsdeksels geplaatst zodat men op maandag 16 oktober hier de toplaag geplaatst kan worden.

Op de Brogelerweg zelf wordt op vrijdag 13 oktober, vanaf het kruispunt Eikenlaan tot aan het kruispunt Galgenbergstraat, de toplaag in asfalt geplaatst. De bewoners werd gevraagd om hun auto’s in de Vinkstraat te plaatsen of op de parking van de Sporthal. De aannemer voorziet een doorgang van de parking van de extra time naar de hoofdparking zodat er langs de Eikenlaan kan weggereden worden.

Dinsdag 17 oktober plaatsen ze de toplaag van asfalt in de Vinkstraat, Eikenlaan en het stukje weg tussen Brogelerweg 87 en 89. De inritten in asfalt die nog aangepast dienen te worden zullen ook op deze dag mee worden uitgevoerd.

Zolang de werken aan het kruispunt Galgenbergstraat x Brogelerweg nog duren, zal de omleiding van kracht blijven.

Ook zal er niet gestrooid worden op de Brogelerweg tijdens de komende winterperiode, om het nieuw gestorte beton niet te beschadigen voordat het volledig uitgehard is.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *