Kupers Touringcars uit Weert rijdt voor FlixBus

FlixBus is gaan samenwerken met Kupers Touringcars. De bussen van het bedrijf uit Weert rijden op het traject Dortmund – Londen, via Eindhoven evenals diverse steden in België.

Kupers is de eerste Limburgse buspartner van FlixBus. In andere provincies werkt de mobiliteitsaanbieder samen met tevens regionale bedrijven. In totaal zijn er nu 12 Nederlandse buspartners.

Het bedrijfsmodel van FlixBus is gebaseerd op samenwerking met de lokale mkb-sector. Regionale buspartners zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse exploitatie van de routes en het verzorgen van de busvloot.

FlixBus zorgt voor technologie, ticketverkoop, klantenservice, netwerk-planning evenals de marketing en verkoop.

Dankzij fikse uitbreiding zijn nu vanuit Maastricht, Roermond, Heerlen en Venlo voor het eerst tientallen Duitse steden met FlixBus bereikbaar.

In België en Frankrijk werden Hasselt, Oostende, Brugge, Gent, Leuven en Lille aangesloten. In Centraal- en Oost-Europa geldt dat voor Praag, Brno, Ostrava, Katowice en Krakau. In november volgen alweer verdere nieuwe bestemmingen vanuit Limburg.

Alleen al in de zomer van 2017 is het aantal passagiers met 350 procent gestegen ten opzichte van de zomer in het afgelopen jaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *