A2 tussen Grathem en Sint Joost weekend lang dicht

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 20 oktober 21.00 uur tot maandag 23 oktober 05.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de A2 in de richting van Maastricht.

Hierdoor is de A2 tussen oprit (41) Grathem en afrit (44) Sint Joost richting Maastricht tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Alle tussenliggende op- en afritten (Wessem en Maasbracht) richting Maastricht zijn eveneens afgesloten. Weggebruikers moeten rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten. Er is een omleiding ingesteld.

Het gaat om regulier onderhoud zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan. Dan worden ze opnieuw ingepland.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *