Jeugdbewegingen Hamont-Achel in de prijzen

SONY DSC

Vandaag is het Vlaamse Dag van de Jeugdbeweging. Naar aanleiding daarvan stond De Posthoorn afgelopen zaterdag volledig in teken van de Hamont-Achelse jeugd. De Jeugdraad organiseerde er in samenwerking met de stad opeenvolgend de Nacht van de Kids, de uitreiking van de Gouden Teuten en de Nacht van de Jeugd.

Met de Nacht van de Kids, een fuif voor iedereen van 8 tot 16 jaar, werd de aftrap gegeven van een avond vol plezier. Twee uur lang werden de benen losgegooid op de deuntjes van Jeugdraad Soundsystem. Na deze fuif was het tijd voor de uitreiking van de Gouden Teuten. Voor deze jaarlijkse traditie van de jeugdraad werd de leiding van alle Hamont-Achelse jeugdbewegingen uitgenodigd.

Een onafhankelijke jury boog zich over de talloze foto’s en video’s die ingezonden werden naar aanleiding van deze prijsuitreiking. De leiding van elke jeugdbewegingen kon Gouden Teuten in de wacht slepen in diverse categorieën zoals het grappigste moment, de leukste uitstap, beste quote… Na een hapje en een drankje werden de winnaars bekendgemaakt:

Grappigste Moment: SPW De Koekoek Achel
Leukste Uitstap: Chirojongens Hamont
Vettigste Moment: KLJ jongens Hamont
Strafste Teut: Scouts Hamont
Beste Quote: SPW Uit De Bocht Hamont-Lo
Gouwe Ouwe: KLJ jongens Hamont
Beste Zomermoment: Chiromeisjes Achel

Na de uitreiking van de Gouden Teuten druppelde het grote publiek binnen voor de Nacht van de Jeugd. DJ’s Beans & Hedge, DJ SeYo en Tynus & DJ Team Ongeremd – allen rasechte Hamont-Achelaren – zorgden voor de muziek. Het was een plezant feestje dat duurde tot in de vroege uurtjes. Jeugdraad Hamont-Achel blikt dan ook dankbaar terug op een geslaagde editie.

Foto: Geert Hendrix

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *