Tijdelijke winkel Aveve laat Breeënaren alvast kennis maken

Wendy Caelen en Bart Vanderhoydonck baten al vele jaren het Aveve-center uit in Bree. De ondernemers zijn ambitieus en willen fors uitbreiden. Dat zal gebeuren in een nieuw pand aan de Rode Kruislaan, waar vroeger Brantano en Charles Vögele waren gevestigd. De werkzaamheden in de nieuwe winkel, die maar liefst 2.250 m2 groot zal zijn, moeten volgend jaar helemaal afgerond zijn.

Om de klanten alvast kennis te laten maken met de nieuwe locatie, openen Wendy en Bart er nu al een tijdelijke winkel. De pop-upshop is vrijdag 20 oktober open gegaan en richt zich volledig op alles wat met Kerstmis te maken heeft. “Zo kunnen we de extra winkelruimte optimaal benutten en wijzen we onze klanten geleidelijk aan de weg naar de nieuwe Aveve Bree”, zegt een enthousiaste Wendy Caelen, die niets aan het toeval heeft overgelaten om van deze pop-up een inslaand succes te maken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *