Maaseik kiest nieuwe kasseien

Dat er een oplossing voor de kasseien in de Bosstraat van Maaseik moet komen, is overduidelijk. Alleen weet het stadsbestuur nog niet welke men zal moeten kiezen.

De kasseien liggen ongelijk. Dit geeft veel frustratie bij de winkelende bezoekers van de stad. Ook mindervaliden ervaren hinder van de kasseien. In eerste instantie was gezegd dat de kasseien zouden afgevlakt worden, maar dan kwam de aannemer met het goedkoper idee van speciale voegen. Daarvan ligt er nu al een proefstrook, maar volgende week zal daarnaast een tweede proefstrook komen, met afgevlakte kasseien.

Op deze manier kan men vergelijken welke de beste keuze is. Zowel handelaren als inwoners kunnen de stroken uitproberen en aangeven wat hun voorkeur heeft. Het stadsbestuur zal vervolgens in december een keuze maken.

Foto: Peter De Bruyn

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *