Kinrooienaar uitgeschakeld in trouwprogramma met Gordon

Maarten, een spiritueel coach uit Kinrooi, is in de eerste aflevering van het TV-programma ‘Gordon Gaat Trouwen’ op RTL4 afgevallen.

Zanger en TV-presentator Gordon was onlangs in Kinrooi voor een nadere kennismaking met Maarten, een bezoek dat niet onopgemerkt bleef. Op de tv-zender was te zien dat Maarten, die aan de Weertersteenweg in Kinrooi woont, huisdieren heeft. “Van honden hou ik, maar van katten moet ik niets hebben”, zo gaf Gordon aan toen hij zag dat Maarten zowel een hond als een kat als huisdier heeft.

De 28-jarige Maarten gaf aan dat hij Gordon aantrekkelijk vond. “Gordon heeft een kleiner hart dan hij uiteindelijk uitstraalt”, zo vertelde de spiritueel coach uit Kinrooi bij RTL4.

De zanger gaf aan dat hij onder de indruk was van de spiritualiteit van Maarten uit Kinrooi. “Gordon was heel open en aardig en gaf aan open te staan voor spiritualiteit”, aldus Maarten.

Het mocht helaas niet baten, want Maarten was de persoon die meteen afviel in de eerste aflevering. “Ik moet mijn hart volgen en dan ga ik niet voor Maarten”, was de reactie van Gordon die op TV te zien was.

Foto: Beeld RTL4 / Holland Media Groep

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *