Werkzaamheden Van Eycklaan Maaseik goed op schema

De werkzaamheden op de Van Eycklaan in Maaseik zijn binnen de afgesproken tijd gerealiseerd. Dinsdag 31 oktober werd de weg voorzien van een nieuwe asfaltlaag waarmee de werkzaamheden tot een einde kwamen.

Het verkeer aan de Van Eycklaan had gedurende twee dagen hinder van de werkzaamheden. Schepen Gunter Haeldermans van Maaseik geeft aan dat er nu iets moois voor gekomen is: “Het onderhoud was nodig. Maandag werd de toplaag van de asfaltverharding afgefreesd en dinsdag dus de nieuwe asfaltlaag. Het resultaat is mooi èn alles is binnen de afgesproken tijd gerealiseerd.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *