Back On Stage reikt cheque uit aan De Boemerang (video en foto’s)

Het bestuur van de Breese organisatie Back On Stage heeft donderdagavond 19 oktober een cheque uitgereikt aan de schoolleiding van De Boemerang in Bree. De Boemerang is een onderwijsinstelling waar buitengewoon onderwijs aan kinderen met leerproblemen wordt gegeven.

“We hebben de afgelopen editie een fantastische editie gehad, de beste tot dusver”, aldus een tevreden Jean Voortmans van Back On Stage die aangeeft voor in totaal 9.000 euro aan goede doelen in de regio blij te hebben gemaakt.

“Ons team heeft de afgelopen editie meegewerkt zodat we nu kunnen concluderen dat het resultaat er ook naar is”, vertelt mede-directielid Patrick Trines van De Boemerang.

Sponsoren zijn van cruciaal belang voor het welslagen van Back On Stage. “Voor de komende editie zijn we ook al druk bezig met sponsoren te werven. Het programma is al zo goed als rond”, aldus Voortmans, die aangeeft dat er een mooie editie voor komend jaar gepland staat.

Zo komen The Original Jukebox Heroes komende editie weer naar Bree. Daarnaast staan Bryan Adams en The Queen Kings op het programma.

Volgend jaar is de vijftiende editie. “Dan gaan we speciaal uitpakken”, aldus Voortmans.

De schoolleiding van De Boemerang in Bree heeft al een bestemming voor de cheque. “We plaatsen een tuinhuisje en een jacuzzi”, zo besluit een tevreden directeur Ivo Meus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.