Bijeenkomst Oudergroep Kinderen uit Kinrooi

KIK (Kinderen in Kinrooi) organiseert samen met de Opvoedingswinkel en Kind en Gezin maandelijks een oudergroep. Deze oudergroep is divers samengesteld en richt zich vooral naar ouders met jonge kinderen. Er wordt iedere maand rond een ander opvoedkundig thema gewerkt waarbij de ouders ook hun vragen kunnen stellen aan zowel de opvoedingswinkel als Kind en Gezin. De eerstkomende editie zal op vrijdag 20 oktober van 9.00 tot 11.00 uur doorgaan.

De oudergroepen gaan meestal door in het wijklokaal op Zielderveld/Natterveld op een vrijdagvoormiddag. Afhankelijk van het thema gaan ze naar een andere locatie. Het thema taal is bijvoorbeeld doorgegaan in de bibliotheek van Kinrooi.

De oudergroep richt zich op opvoedingsondersteuning maar is daarnaast ook een ontmoetingsplaats voor ouders. Nieuwe contacten worden gelegd en het netwerk wordt uitgebreid. Geinteresseerden kunnen dit melden bij de organisatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.