Druk bezochte receptie OLS-zestal (foto’s)

De receptie die werd ingericht om het zestal van Schutterij St.-Servatius Raam te feliciteren, is door ruim 500 personen bezocht. “We zijn bijzonder blij dat er zoveel mensen gekomen zijn”, reageert René Vounckx, voorzitter van de schutterij die het Oud Limburgs Schuttersfeest 2017 won waardoor dit grote feest op zondag 1 juli 2018 in de gemeente Kinrooi gehouden zal worden.

Het zestal, bestaande uit Jean Huyskens, Peter Aengeveld, Kim Van Eygen, Evy Dirks, Eric Caris en Jean Van Eygen was onder de indruk van de belangstelling. “Het is nog altijd of we in een droom leven”, aldus Kim Van Eygen. “Het is mooi om te zien dat vele collega-schutters ons de hand komen schudden en met ons meeleven”, zo reageert Erik Karis.

Naast de 150 schutterijen waren ook Kinrooise verenigingen uitgenodigd. “Die hebben we nodig voor het OLS volgend jaar”, zo reageert Jo Brouns, voorzitter van de Stuurgroep OLS 2018.

Tijdens de receptie werd er onder andere gesproken door de president van de OLS-federatie Ger Koopmans, die de organisatie voor het komende OLS bijzonder prees.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Druk bezochte receptie OLS-zestal (foto’s)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *