DVD The Classics gaat als zoete broodjes (video)

Zondag 22 oktober vond in Zaal Van Loon in Stramproy de presentatie van de DVD van ‘The Classics’ plaats, die een concertregistratie van 15 juli jongstleden, het 50ste verjaardagsfeestje van de popgroep uit Stramproy, bevat.

“Ik heb er nog steeds warme gevoelens over”, zo vertelt oud-bandlid Peter Gerits die na 20 jaar op 15 juli weer muziek maakte voor duizenden mensen. “Het heeft me aangezet om dit weer rustig op te pakken”, aldus de oud Classics-muzikant. “We zijn enorm verbaasd hoeveel mensen naar het kerkplein zijn gekomen en hoeveel vraag er al meteen na het concert was naar een DVD”, vult Classics-zanger Harrie Broens aan.

De DVD wordt uitgegeven door Johan Keijers van de CDfabriek. “We hebben de voorbije maanden honderden mails ontvangen met telkens de vraag naar een DVD. Omdat er op internet al diverse beelden te zien zijn, hebben we voor deze DVD aantal unieke beelden gebruikt. Die vullen we aan met wederom unieke beelden van de 20ste verjaardag van The Classics, dus mensen krijgen beslist een heel speciaal beeld- en geluidsdocument”, aldus Johan Keijers.

Bij de presentatie was ook Sjaak Lenaers aanwezig, de Classics-verzamelaar die deze zomer een pop-up Classics-museum had ingericht. “Ik sta er versteld van hoeveel mensen naar me toegekomen zijn. Het geeft me in ieder geval aan dat ik een unieke verzameling heb”, zo vertelt hij.

Tijdens de presentatie was de DVD te koop. “Ik sta ervan versteld hoeveel mensen die DVD kopen, in een tijd dat toch eigenlijk alles naar online verschuift. Maar, je hoort mij niet klagen”, zo besluit uitgever Johan Keijers.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

8 reacties op “DVD The Classics gaat als zoete broodjes (video)”

 1. Weer een geweldige bijdragen van Grensland Actueel van film en foto’s bedankt Peter Jansen ga zo door.

 2. Nu op een unieke dubbel cd.
  Het allerbeste van The Classics.
  Een absolute must voor The Classics liefhebber.

  Nog nooit eerder verschenen nummers zijn terug te vinden op deze unieke dubbel cd.
  Kijk even op http://www.bol.com en bestel hem NU.

 3. Nu op een unieke dubbel cd.
  Het allerbeste van The Classics.
  Een absolute must voor The Classics liefhebber.

  Nog nooit eerder verschenen nummers zijn terug te vinden op deze unieke dubbel cd.
  Kijk even op http://www.bol.com en bestel hem NU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.