Gemeentebelangen Kinrooi stelt logo voor

Tijdens het druk bijgewoonde herfstbuffet stelde raadslid Marcel Dirkx het logo van Gemeentebelangen Kinrooi voor aan de aanwezigen. Met een korte, krachtige uiteenzetting benadrukte Marcel Dirkx de kernpunten van deze nieuwe politieke beweging. “De tijd is rijp voor een breder draagvlak en een nieuwe dynamiek. Met een open en verruimde lijst en een nieuwe naam willen we met GBK duidelijk een positief en inhoudelijk lokaal verhaal naar voren brengen. Om de belangen van Kinrooi bij een toekomstige fusiegolf stevig te verdedigen en Kinrooi te wapenen als kleinere gemeente is het belangrijk op te komen voor wat leeft in de Dorpsstraat en niet in de Wetstraat.”, aldus een vastberaden Dirkx.

Dorien Dewit, die het logo ontwierp, lichtte het concept toe. Met de contouren van de gemeente Kinrooi op de achtergrond worden de letters G,B en K uitgelicht. Hierbij staat de letter G voor openheid met een pijl die naar de toekomst wijst. De letter B wordt als een hart weergegeven omdat Gemeentebelangen Kinrooi de vijf woonkernen een warm hart toedraagt. In de letter K zit de letter V van vooruitgang vervat, die staat voor de vooruitgang voor Kinrooi.

Met de lancering van het nieuwe logo zet Gemeentebelangen Kinrooi een nieuwe stap naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.