Gratis bladafval inleveren in Maaseik

Tijdens de periode van 1 november 2017 tot en met 31 januari 2018 kunnen inwoners van de Stad Maaseik gratis met bladafval van laanbomen terecht op het recyclagepark.

Het moet gaan om zuiver bladafval van bomen op openbaar domein en niet om ander fijn tuinafval of snoeihout. Wie tussen zijn bladafval ander afval vermengt, krijgt dit wel aangerekend op zijn quotum groenafval. De parkwachters zullen hierop toezien.

Zakken voor inzamelen van bladafval van laanbomen zijn vanaf 23 oktober beschikbaar in de administratieve centra van Maaseik en Neeroeteren. Zo’n rol bevat 5 stuks grote doorzichtige zakken waarmee inwoners vervolgens gratis terecht kunnen op het recyclagepark.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.