Jongeren in Dilsen-Stokkem krijgen les in vloggen (video)

In oktober mag het bibliotheekgebouw aan het Koning Boudewijnplein in Dilsen 15 kaarsjes uitblazen. Speciaal voor die gelegenheid wordt oktober een feestmaand in de bib. Een van de activiteiten is een workshop Vloggen voor de inwoners van Dilsen-Stokkem.

“We werken in deze workshop die twee lessen behelst met beelden. Daarnaast gaan we de deelnemers vertellen wat de do’s en don’t ’s zijn”, zo vertelt Charlotte Schreur van de vzw Link in de Kabel, die de cursus begeleid.

De deelnemers zijn divers. “Zo zijn er jongeren die al een eigen YouTube vlog-kanaal hebben en er zijn er die enkel vlogs kijken. We proberen voor alle deelnemers een mooi aanbod te brengen”, aldus Schreur.

In de workshop van 30 oktober zal vlogster Nona Van Braeckel aanwezig zijn, die de deelnemers haar beste tips en trics geeft om filmpjes nóg beter te maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.