Sportievelingen heffen het glas in het stadhuis in Bree (video en foto’s)

De Stad Bree is trots op haar kampioenen. Vele sportbeoefenaars werden zondag 22 oktober in het stadhuis van Bree in het zonnetje gezet tijdens een informele bijeenkomst. Het idee hiervan kwam van de burgemeester.

“Ik heb afgelopen zomer via Facebook, op straat, in het stadhuis en meer, zoveel mensen gezien die met sport op hoog niveau bezig zijn, dat ik ze graag wilde uitnodigen in het stadhuis”, zo vertelt burgemeester Liesbeth Van der Auwera.

De jaarlijkse Kampioenenhuldiging blijft gewoon bestaan. “Uiteraard, want we hebben een sport-hart waar we graag mee naar buiten treden. We zijn nu bezig met een project om bijkomende sporthallen te bouwen”, aldus schepen Sport, Michel Theunissen.

De sporters Luc Gabriëls, Charlotte Brockmans, Leen Houben, Lotte Bloemen, Douwe Dedecker, Davy Goedermans, Jef Cornelissen, Ben Verbraeken en Els Knippenberg waren door de burgemeester uitgenodigd om samen met hun familie te klinken op de sportieve prestaties. “Zij zetten de Stad Bree positief op de kaart, daar doen we het voor”, zo besluit de burgemeester.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.