Yana van den Boer van Schutterij Kaulille 10.000ste lid OLS-Federatie

Het schutters-en gildewezen is in opmars. De ledenaantallen nemen toe, zeker blijkt de jeugd zich te interesseren voor het schutters- en gildewezen. Tijdens de algemene najaarsvergadering in het Limburgs Schutterij Museum bleek dat Kyana van den Boer van schutterij Sint Joris Kaulille het 10.000 ste lid is van de Oud Limburgse Schuttersfederatie.

Naar aanleiding van het kinjer-Oud Limburgs Schuttersfeest, werd Kyana lid en nam meteen haar ouders mee naar de sjottewei. Alweer blijkt dat het kinjer-Oud Limburgs Schuttersfeest een meerwaarde is voor de aanwas van de jeugdleden.

Foto: Bernie van Lierop

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *