Heropening Theatercafé 'De Stegel' in Molenbeersel

Op woensdag 15 november is iedereen om 20.00 uur uitgenodigd voor de heropening van het theatercafé in GC De Stegel in Molenbeersel. Uitbater Mathieu Janssen plant ook het weekend erna nog enkele openingsactiviteiten. De voorgaande concessies van het theatercafé verliepen niet naar wens. AGB Kinrooi heeft het zaaltoezicht nu losgekoppeld van het theatercafé. Hierdoor kan de nieuwe uitbater -Mathieu Janssen, gekend van Molendorp – zich ten volle concentreren om er een gezellig theatercafé van te maken.

Mathieu Janssen: “Ik had al een tijdje plannen om bijkomend iets anders in de horeca te doen. Het theatercafé zal een zaak worden waar iedereen welkom is en waar de verenigingen zich thuis voelen. Naar eten toe willen we kwalitatieve maaltijden aanbieden want de zaak leent zich uitstekend om gezellig een tafeltje te doen. Dat kan dan van tapas gaan tot diverse menusuggesties die kunnen verschillen van dag tot dag. Op woensdag 15 november is iedereen van harte welkom vanaf 20.00 uur om er een mooie start van te maken. Buiten de drankjes voorzien we een fingerfood walk
en animatie.”

Vanaf dan is het theatercafé open van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 16.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur, tenzij er activiteiten zijn in GC De Stegel. Dan zijn ze normaliter
altijd – dus ook vroeger of eventueel op maandag- geopend.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *