Pop-up restaurant Beach ’n Burgers geopend (video)

Op de plek waar in Geistingen een viersterrenhotel zal komen, wordt voor de periode van één jaar een pop-up eetgelegenheid gerealiseerd. Gisteren was de opening. De voorbije dagen was er hard gewerkt om alles in orde te brengen.

“Het idee is om volgend jaar na de zomer te starten met de afbraak van dit gebouw en de bouw van het viersterrenhotel, maar omdat we eerst alle papierkraam in orde moeten brengen, kiezen we ervoor om een jaar lang dit pop-up restaurant te doen”, aldus Anouk Franssen van ‘Beach ’n Burgers’.

Samen met haar zus Axelle zullen ze op woensdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur geopend zijn en op donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur. “We hebben er ongelooflijk veel zin in en hopen dat deze opzet zal slagen”, zo besluit Anouk Franssen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *