Installatie Stan Ockers als nieuwe vorst van De Rogstaekers

Onder het motto ‘Vorst oppe Troeën – installatie nieuwe Vorst Stan’ openen de Rogstaekers in Boshoven het vastelaovendj seizoen. Vorig jaar werd met dit gebeuren gestart. Dit jaar is het echter speciaal.

Op zaterdag 11 november 2017 wordt tijdens de seizoen opening Stan Ockers als nieuwe Vorst van de Rogstaekers geïnstalleerd. Hij wordt de vijfde Vorst van de stadsvastelaovendj vereiniging sinds 1926, dat is op zich al een bijzondere gebeurtenis en een historisch moment. Gasten worden om 19.00 uur in de foyer van het Munttheater in Weert ontvangen. De installatie start om 20.00 uur in de theaterzaal.

Aansluitend vanaf ca. 21.00 uur is er een feestelijk Vorstebâl in de foyer om naast het vieren van de installatie, Vorst Stan te feliciteren maar zeker ook het nieuwe seizoen te openen.

Het aantal zitplaatsen in het Munttheater is beperkt. Daarom vraagt de organisatie om vooraf kaartjes te bestellen via het Munttheater Weert. De kaarten kosten € 2,50 p.p. en daar krijgt men een consumptie voor. Tijdens het Vorstebâl vanaf 21.00 uur in de foyer van ’t Munttheater zal DJ Phil de aanwezigen de gehele avond met feestelijke muziek vermaken daarnaast zijn er ook optredens van Patrick Hendrikx en Duo Double You M..(Mark en Wilhelmien).

Foto: Rob Nijpels

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *