Burgemeester Jos Hessels sluit 17de woning

Wiet marihuana cannabis

Burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren heeft donderdag 9 november opnieuw een woning gesloten in verband met een overtreding van de Opiumwet. Het gaat om een woning aan de Schellaertstraat in Maria Hoop.

De woning en bijbehorend erf wordt voor een periode van 3 maanden gesloten. Op 2 oktober 2017 is door de politie een onderzoek verricht in een woning aan de Schellaertstraat in Maria Hoop. Daar is een grote hoeveelheid softdrugs in de woning aangetroffen. De woning is gesloten van donderdag 9 november 2017 tot vrijdag 9 februari 2018. Deze sluiting is op de woning bekend gemaakt.

De sluitingen gebeuren conform het Damoclesbeleid Echt-Susteren 2016. Het is voor iedereen verboden deze woningen of bijbehorend erf te betreden. Het is de 17de woning die de burgemeester dit jaar sluit in verband met een overtreding van de opiumwet.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *