10cc in Hamont-Achel

Komende vrijdagavond speelt 10cc in De Posthoorn in Hamont-Achel. Deze formatie behoort tot de meest inventieve en invloedrijke groepen in de geschiedenis van de popmuziek.

Graham Gouldman wordt nog steeds gezien als een van de belangrijkste Amerikaanse songschrijvers (hij kreeg een plaats in the America’s Songwriter’s Hall Of Fame). Als groep verkocht 10cc sinds de jaren ’70 meer dan 30 miljoen albums. De sterkte van nummers als ‘I’m Not In Love’ en ‘Dreadlock Holiday’ is dat ze niet volgens de trends van die periode zijn geschreven, waardoor ze een tijdloos karakter kregen. Gouldman staat nog altijd aan het hoofd van de groep en belooft dat deze live line-up ‘het dichtste bij het geluid van de originele 10cc staat’.

Ze spelen nog steeds alle hits, zonder weerga.

In het voorprogramma speelt Moon Tapes, een dream- sunshine pop band uit Amsterdam.

Tickets voor deze popavond kosten 27,50 euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.