Ingebruikname verkeerslichten Windmolenweg Maasmechelen

Vrijdag 10 november heeft het Agentschap Wegen en Verkeer de verkeerslichten ter hoogte van het kruispunt van de Rijksweg (N78) met de Windmolenweg in Maasmechelen opnieuw in gebruik genomen. Dit betekent dat het kruispunt opnieuw in alle richtingen open is voor het verkeer.

In de loop van de volgende weken zal de aannemer de zone rond dit kruispunt verder afwerken. Deze werken zullen beperkt blijven tot tijdelijke innames van rijvakken en zullen weinig of geen hinder veroorzaken voor het verkeer.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *