Bosloopcriterium in Kinrooi

In de maanden september, oktober, november en december slaan de Buurtsportdiensten jaarlijks de handen in elkaar om het intergemeentelijk recreatief bosloopcriterium te organiseren. Dit criterium biedt lopers zeven keer loopplezier in de zeven steden en gemeenten van de Buurtsportdiensten: Bocholt, Bree, Maaseik, Meeuwen-Gruitrode, Opglabbeek, Peer en Kinrooi.

Men kan kiezen uit volgende afstanden: 1 km, 3 km, 6 km, 9 km of 12 km. Het startschot van de 1 km loop wordt steeds om 10.00 uur gegeven. De lopers van 9-12 km starten om 10.15 uur en de lopers van 3-6 km om 10.18 uur. Inschrijven kan ter plaatse vanaf 9.00 uur. Deelnemen kost 1,50 euro per persoon per bosloop (inclusief verzekering & een bekertje sportdrank na afloop). Deelnemers die aan vijf van de zeven manches deelnemen krijgen een sportief gadget na de laatste manche van het Bosloopcriterium.

Er kan dit jaar nog gelopen worden op 26 november in Kinrooi en de afsluiting is op 10 december in Opglabbeek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *