Vrijzinnige Jongeren Maasland houden Kunstveiling

Voor Music For Life 2017 willen de Vrijzinnige Jongeren Maasland graag een eigen steentje bijdragen. Dit doen zij door middel van een veiling waarbij zelfgemaakte schilderijen geveild worden en de opbrengst volledig naar Music For Life gaat.

De veiling vindt plaats op 18 november 2017 om 19.00 uur in het Vita Humana in Maaseik. De organisatie hoopt op een brede belangstelling waarbij bezoekers worden verwelkomd met een drankje. Het bezichtigen van de schilderijen kan tot 20.00 uur waarna overgegaan wordt tot de veiling.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *