Heropening De Stegel is veelbelovend (video en foto’s)

De rode loper lag woensdagavond 15 november uit bij Gemeenschapscentrum De Stegel in Molenbeersel. Reden was de heropening van het theatercafé, dat een startschot kreeg van horeca-ondernemer Mathieu Janssen, gekend van Café Molendorp.

De eerdere concessies van het theatercafé verliepen niet naar wens. “We hebben als AGB Kinrooi uit de voorgaande concessies geleerd dat we het zaaltoezicht en het theatercafé moeten loskoppelen, dat is wat we nu gedaan hebben”, aldus Schepen Sylvie Vanmontfort van de gemeente Kinrooi

Een van de gezichten die in het theatercafé te zien zijn, is Vera Coenen. Zij heeft er zin in. “We gaan ervoor zorgen dat mensen als het ware in een huiskamer zich thuis gaan voelen”, zo vertelt ze. Het theatercafé heeft de voorbije weken een metamorfose ondergaan. “Met mooie verlichting, behang en diverse kleuren proberen we een mooie en warme sfeer te creëren”, aldus Vera.

“Ik had al een tijdje plannen om bijkomend iets anders in de horeca te doen. Het theatercafé zal een zaak worden waar iedereen welkom is en waar de verenigingen zich thuis voelen. Naar eten toe willen we kwalitatieve maaltijden aanbieden want de zaak leent zich uitstekend om gezellig een tafeltje te doen. Dat kan dan van tapas gaan tot diverse menusuggesties die kunnen verschillen van dag tot dag”, zo vertelt uitbater Mathieu Janssen.

Het Theatercafé in Molenbeersel is vanaf heden open van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 16.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur, tenzij er activiteiten zijn in GC De Stegel. “Dan zijn we normaliter altijd – dus ook vroeger of eventueel op maandag – geopend”, zo besluit Mathieu Janssen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Heropening De Stegel is veelbelovend (video en foto’s)”

  1. De Derde Kier Is Goeie Kier veur de Stegel met Thieuke!
    Hei is dich2 kier geweigerd, maor nu geis tich het make!
    Suc6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *