Glazen Huis Echt-Susteren slaat een jaartje over

Na lang wikken en wegen, en een beetje pijn in het hart, heeft de stichting Glazen Huis Echt besloten om dit jaar geen Glazen Huis te plaatsen in de gemeente Echt-Susteren. “Het was een moeilijke keuze, maar uiteindelijk konden alle vrijwilligers zich hierin vinden”, aldus een woordvoerder van de organisatie.

Sinds 2010 heeft Echt-Susteren zijn eigen glazen huis gehad. Door 52 uur radio te maken met drie DJ’s is er al die jaren een fantastisch bedrag opgehaald. De zeven voorgaande edities hebben bij elkaar € 87.587,76 opgehaald voor het Rode Kruis.

In al die jaren hebben zijn er veel artiesten langsgekomen, die met hun optreden een steentje bijdroegen. Elk jaar steunden de ondernemers het evenement door het sponsoren van vele veilingitems. En natuurlijk werden er geweldige acties georganiseerd door verenigingen en veel gedoneerd aan de brievenbus.

Ten opzichte van 2010 is de groep vrijwilligers, samen met de professionaliteit enorm gegroeid. Iets waar de stichting trots op is, maar ook iets waardoor het moeilijker wordt. Voor 2018 gaat de groep zich beraden en met een nieuwe frisse blik kijken naar de vorm van het evenement.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *