Neos Hamont-Achel op herfstwandeling

De Neos-leden van Hamont-Achel genoten zopas van een mooie natuurwandeling. Het sportteam had een mooie wandeling uitgestippeld in het grensoverschrijdend natuurgebied van maar liefst 11.000 ha groot.

Het vertrekpunt van deze wandeling was het Smeetshof in Bocholt. Een droog herfstweertje zorgde alvast voor de nodige sfeer onder de Neos-leden. De wandeling bood een variëteit aan vennen, beekjes, bos, fauna en flora. Indrukwekkend waren de loslopende Taurossen, runderen met hun geweldige horens. De eigen gids van Neos, Lambert, loodste de groep op perfecte wijze doorheen de wandeling van zes kilometer, waarna gezellig afgesloten werd in een nabijgelegen café.

De volgende activiteit van Neos Hamont-Achel is een lezing van Ivan De Vadder op 5 december in het Michielshof.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *