Stadsbestuur verkoopt Ontmoetingshuis Oase in Dorne

Ontmoetingshuis Oase DorneHet Ontmoetingshuis Oase in Dorne zal door het stadsbestuur van de Stad Maaseik worden verkocht. Het stadsbestuur wil niet meer in het ontmoetingscentrum dat langs de Weg naar As in Dorne ligt, investeren.

Het pand heeft een getaxeerde waarde van 188.000 euro. Voor de verkoop zal een makelaar in de arm worden genomen, weet Het Laatste Nieuws.

Het Katholiek Basisonderwijs en de Kerkfabriek bouwen, met middelen die AGION, het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs, beschikbaar heeft gesteld, een nieuwe polyvalente zaal, langs de Weg naar As, die gebruikt zal worden voor de school en het verenigingsleven. Het stadsbestuur zal 155.000 investeren bij deze nieuwbouw. Hierdoor krijgt de stad het recht om lokale verenigingen voor een periode van 40 jaar gebruik te laten maken van de nieuwe zaal.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *