Gordon met Kinrooienaar Maarten Truijen bij boerderij in Kaulille

De Alpacaboerderij in Kaulille, was onlangs het decor voor een opname van RTL4. Hier werd een item opgenomen voor het TV-programma ‘Gordon gaat trouwen’. Een date met Kinrooienaar Maarten Truijen kwam in Kaulille uit. De beelden waren donderdagavond op RTL4 te zien. Verderop in de uitzending was te zien dat Gordon wederom aan Maarten Truijen aangaf niet verder met hem te willen.

De voice-over van het televisieprogramma dat naast RTL4 ook bij Vitaya wordt uitgezonden, spreekt van het huwelijk van de eeuw. Verrassing: de bruiloft is al geweest. Vorige week trouwde Gordon in Zuid-Afrika, de roddelbladen menen zelfs al te weten met wie. Zo gaan die dingen, de opnames lopen een paar weken vooruit op de uitzendingen.

De in Kinrooi woonachtige Maarten Truijen werd tijdens de eerste aflevering naar huis gestuurd, maar kon via een wildcard weer terug in het televisieprogramma komen. Afgelopen donderdag werd de vijfde aflevering uitgezonden. Hierbij ging Gordon op bezoek bij de ouders van de deelnemers. Voor de ouders van Maarten had Gordon een bierpakket en Gooise bonbons meegenomen. Bij Huize Truijen werd de zanger en presentator getrakteerd op een veelzijdige maaltijd. “Maarten is bijzonder zorgzaam en lief”, zo sprak Gordon in het TV-programma. “Ik twijfel enkel over zijn leeftijd”, zo vervolgde Gordon. Maarten Truijen gaf aan dat het samen zitten met de familie heel natuurlijk aanvoelde. “Ik heb geen enkel moment het gevoel gehad dat er iets gefaked is geweest”, aldus de Kinrooienaar. Het mocht toch niet baten, want Gordon gaf in de uitzending aan niet met Maarten verder te willen. “Je bent een prachtig mens, ik weet zeker dat het goed gaat komen”, waren de opbeurende woorden van Gordon naar Maarten toe, toen hij hem zijn keuze meedeelde.

Waarom blijven we massaal naar Gordon kijken? Om dezelfde reden waarom zijn uitstapjes met eenzame ouderen een succes werden: gewone mensen die het licht van de camera’s niet gewend zijn, voelen zich bij hem meteen op hun gemak.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Gordon met Kinrooienaar Maarten Truijen bij boerderij in Kaulille”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *