Hardloopfeestjes in de regio

Voor de hardloopliedhebber was het voorbije weekeinde veel te doen. Laten we maar direct met het hoogtepunt van het loopweekend beginnen, de Halve van Ell, het hardloopevenement dat geheel door de Grenslaupers zelf wordt georganiseerd met behulp van vrijwilligers uit de eigen gelederen en daarbuiten.

Naast die hele grote groep vrijwilligers ook een groot aantal deelnemers van de eigen vereniging, vijftien in totaal. Opmerkelijk de prestaties van enkele mensen. Erik Houben liep een pr op de halve marathon, 1:19:53! Lila Joseph liep haar eerste halve marathon en stond tot slot ook nog als eerste in haar categorie (V65) op het podium. Ook Helmi Martens liep haar eerste halve marathon afstand. Fantastische race die dik onder de twee uur eindigde. PR’s ook nog voor Hanneke Janshen en Henk Janssen, die hun beste tijd goed wisten te verbeteren. Een waar hardloopfeestje dus! Feestje zeker voor het team van United for Puerto Rico, dat aanwezig was om gelden in te zamelen voor de door stormen getroffen gebieden in het Caraïbisch gebied.

Michel Hoeken is zoveel als maar kan aan het Intergemeentelijk Bosloopcriterium in de Belgische grensgemeenten aan het volgen. In Kinrooi nam hij deel op de 6 km.

Martin Strijbos was ook nog actief bezig in Heythuysen bij de Leudalbosloop.

Het vervolg op Start to Run is op 25 november van start gegaan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *