Hotel De Spaenjerd in Ophoven wijn-gecertificeerd

In Ophoven is Hotel ‘De Spaenjerd’ door wijnhandel Baeten Vinopolis uit Maaseik uitgeroepen tot wijn-gecertificeerde onderneming.

De Maaseiker wijnhandelaar trekt sinds begin deze maand met een touringcar door Vlaanderen om bij lokale horecagelegenheden kennis te brengen rondom wijnen. Personeel van horecazaken wordt geheel gratis uitleg gegeven over wijnen en de verkoop ervan. “We zien heel vaak dat horecapersoneel weinig tot geen kennis heeft van wat ze aan hun klanten serveren, laat staan hoe ze dit moeten verkopen”, legt Michèle Baeten uit, mede-zaakvoerder van Baeten Vinopolis. “Bij Hotel ‘De Spaenjerd’ hebben we gemerkt dat het personeel exact weet wat men serveert en kan er ook professioneel uitleg over geven, vandaar dat we een ‘certificerings-sticker’ op de voordeur hebben aangebracht.”

Met name beleving staat centraal staan bij het bezoek aan de horecazaken. Er wordt door Baeten Vinopolis overwogen om bij het welslagen van de actie dit regulier aan te bieden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *