Lichtjestocht door Neeritter

kerstOp zaterdag 9 december wordt er een lichtjestocht gehouden in Neeritter.

Alle kinderen uit Neeritter en hun ouders worden uitgenodigd om zich te verzamelen bij basisschool St. Lambertus om 17.00 uur. Daarna lopen ze, begeleid door jeugdfanfare De Jefkes uit Kessenich, naar de kerk. In de kerk zullen ze luisteren naar een mooi Kerstverhaal en een aantal liedjes van De Jefkes. In de sfeervolle ambiance van de kerk zullen deze liedjes zeker klinken als kerstklokjes.

Vanuit de kerk gaat de tocht naar de wensboom, waar alle kinderen hun wens in de boom mogen hangen. Denk goed over je wens na, wie weet gaat hij in vervulling! Bij de wensboom krijgen de kinderen een wafel en warme chocomel of een glaasje ranja. Deze traktatie wordt aangeboden door Itter Laeftj.

De organisatie is op zoek naar vrijwilligers om wafels te bakken voor de kinderen van Neeritter. Opgeven kan via mail. Het bakken kan men gewoon thuis overdag doen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.