Logo OLS 2018 Raam nu officieel

Op zaterdag 14 oktober werd, tijdens een druk bezochte receptie van het OLS zestal in Ophoven, het voorlopige logo van het grote Limburgse schuttersfeest, volgend jaar in Raam-Ophoven, gepresenteerd. Dit heeft men verder gefinetuned, zodat er nu een ‘drukklare’ versie is.

René Vounckx, voorzitter van de winnende Schutterij St.-Servatius uit Raam lichtte het ontwerp tijdens de receptie reeds toe: “De O staat voor Ophoven, de groene L geeft het groene karakter van de gemeente Kinrooi weer en de kronkelende blauwe S, situeert de Maas die de tussen de beide Limburgen ligt.“

De baseline, ‘Raak UM Opwindend Rustig in Ophoven’, is een afgeleide van de spin-off van de gemeente Kinrooi.

Ondertussen zijn de verdere vorderingen rondom de organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest, 1 juli volgend jaar, in volle gang. “Het Oud Limburgs Schuttersfeest is een evenement dat meer omvat dan je denkt. Het Sponsorschieten, het Kinder OLS, de Feestavond, de Hoogmis, het OLS, de Vrijwilligersavond en ten slotte het kavelen”, aldus de stuurgroep die belast is met de gehele organisatie van het OLS in Raam.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.