Neos Bree leert goede manieren

Veel van de vroegere beleefdheidsregels hebben afgedaan. Hoe moet je je nu gedragen in deze digitale wereld? Brigitte Balfoort werd etiquetteconsultant van Minding Manners, de bekendste etiquetteschool van Europa. Zij maakte de leden van Neos Bree onlangs, op een speelse manier wegwijs in de wereld van goede manieren zowel in de sociale als de zakelijke etiquette alsook in de goede manieren aan tafel.

Brigitte bezorgde ons een heel toffe namiddag, met nuttige voorbeelden en vol humor. Denk maar aan eens aan het handen schudden van president Trump. Ze boeide ons twee uur lang. Wat we zeker dienen te onthouden is dat we respect moeten hebben voor elke cultuur. Na koffie en vlaai vertrok iedereen goedgezind en met heel wat ‘omgangsvormen’ naar huis. Deze voordracht is een aanrader voor iedereen.

Foto: Louis Coonen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.