Organisatie MiBa gaat activiteiten aanbieden (video)

MiBa is een organisatie in oprichting in de regio, die zich gaan bezig houden met het aanbieden van activiteiten voor mensen met een beperking. “Het verschil tussen huidige aanbieders en MiBa is dat wij een grote diversiteit aan activiteiten aan gaan bieden”, zo vertelt Bavo Vercammen.

Een van de zaken die MiBa wil organiseren, is de aankoop van een busje. “We willen graag met mensen op verplaatsing kunnen gaan, daar hebben we een busje voor nodig waar we nu allerlei acties voor aan het houden zijn, zodat we het kunnen aanschaffen”, zult Michèlle Flipkens aan.

De organisatie zal op 1 januari 2018 van start gaan. We zijn nu druk bezig met het maken van een website, daar komen ook contactgegevens op te staan evenals het programma dat we aanbieden”, aldus Bavo Vercammen. “Voor wat betreft het busje, de planning is dat dit aan het eind van volgend jaar aangeschaft kan worden. We zullen in eerste instantie uitstapjes met het openbaar vervoer gaan doen”, vervolgt Michèlle Flipkens.

Om aan gelden te komen is er momenteel een kerstkaartenactie, maar ook diensten kunnen afgenomen worden. “Een spaghetti-festijn, auto wassen, het zijn enkele zaken die wij graag doen om op die manier de spaarpot te kunnen vullen”, zo besluit Michèlle Flipkens.

De website komt vanaf 1 januari 2018 online, de Facebookpagina is al online. Sponsoren kunnen gelden overmaken op rekeningnummer BE87 0689 0384 3094.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Organisatie MiBa gaat activiteiten aanbieden (video)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.