Speelgoedgeefplein in Hamont

Op zondag 12 november organiseert de Jeugdraad van Hamont-Achel in samenwerking met het Huis van het Kind het jaarlijkse Speelgoedgeefplein. Iedereen die speelgoed teveel heeft, kan het afgeven. Iedereen die speelgoed zoekt, kan het meenemen. Bezoekers zijn niet verplicht zelf iets mee te brengen. Alles wat op het einde van de dag geen nieuw plekje kreeg, wordt geschonken aan een goed doel.

Heb jij speelgoed dat je niet meer gebruikt? Breng het dan naar het Speelgoedgeefplein. Wie weet kan je anderen er een plezier mee doen. En misschien kan iemand anders jou dan weer gelukkig maken met zijn of haar speelgoed. De binnengebrachte spullen passeren eerst langs de speelgoeddokter. Deze onderzoekt of het nog in goede staat is en verzamelt alles wat nog bruikbaar is. Hieruit mag je dan een speeltje kiezen.

Het Speelgoedgeefplein gaat door in het Huis van het Kind van 10.00 tot 13.00 uur. Iedereen is welkom. Er wordt een gezellige bar voorzien, de toegang is gratis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.