Verwijderen fout gestalde fietsen omgeving station

Station WeertDe gemeente Weert breidt rondom het station het gebied uit waar verkeerd gestalde fietsen worden verwijderd. Het gaat om het Stationsplein, de Parallelweg en de St. Maartenslaan. Fietsers die hun fiets niet in de rekken stallen, worden sinds gisteren gewaarschuwd door medewerkers van Stadstoezicht of via labels aan hun fiets.

De actie is een vervolg op de actie die de gemeente in de periode van 28 augustus tot 20 oktober uitvoerde. Toen werd op fout gestalde fietsen bij de ingang van het stationsgebouw gehandhaafd. In die periode zijn 52 fietsen verwijderd waarvan er 28 zijn opgehaald door de eigenaren. Verkeerd gestalde fietsen zorgen voor overlast voor reizigers en een rommelig straatbeeld.

Dezelfde handhavingsactie gaat nu gebeuren in het hele stationsgebied, dus ook bij de fietsrekken aan de Parallelweg en de St. Maartenslaan. Verkeerd gestalde fietsen worden nu nog in de rekken geplaatst, maar op enig moment verwijderd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *