Carjacking in Maasmechelen

politie-lanaken-maasmechelenOp zondag 3 december 2017 om 00.44 uur werd een voertuig Renault Clio gestolen in de Windelsteenstraat te Maasmechelen. Twee mannen benaderden de eigenaar van het voertuig en bedreigden hem met een vuurwapen.

De eigenaar, een man van 66 jaar uit Maasmechelen, moest een slag incasseren en verloor even het bewustzijn. Van deze gelegenheid maakt dan één dader gebruik om met het voertuig weg te rijden en bij deze vlucht werd een ander voertuig geraakt en beschadigd. De tweede dader nam te voet de vlucht en werd nog even achtervolgd door twee getuigen. Aan de Oude Baan te Maasmechelen werd de man uit het oog verloren. Het slachtoffer werd licht gekwetst en overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie Lanaken-Maasmechelen onderzoekt deze diefstal met geweld en tracht de daders op te sporen. Het voertuig Renault Clio werd aangetroffen in de Bostulpstraat op zondag 3 december 2017 om 10.25 uur. Een brandblustoestel werd in het voertuig leeggespoten. Het voertuig werd getakeld voor een sporenonderzoek.

Het team opsporingen van de politie Lanaken-Maasmechelen onderzoekt deze zaak. Getuigen die iets verdachts gezien hebben worden verzocht zich te melden bij politie Lanaken-Maasmechelen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *