Het Sinterklaasgeschenk voor ieder Kinroois gezin in de brievenbus

Deze week heeft Sinterklaas enkele hulppieten ingeschakeld in de gemeente Kinrooi. Zij zorgen voor de huis-aan-huisbedeling van de jaarlijkse Sinterklaasattentie voor ieder gezin: de nieuwe Kinrooi gids voor 2018.

Jo Brouns, burgemeester: “Met de Kinrooi gids combineren we voor het veertiende jaar op rij een gemeentelijke wegwijsgids met een handige (week)agenda. In een steeds digitaler wordende maatschappij hebben we ons in functie van de budgetbesprekingen de vraag gesteld of het anno 2018 nog nodig is om zo’n papieren gids te blijven uitgeven. Heel veel informatie is immers snel en gemakkelijk online te vinden. Daarom hebben we in de gids van dit jaar (2017) vooraan een antwoordkaart gestoken met een eenvoudige, open vraag. Wil u deze Kinrooi gids in de toekomst nog blijven ontvangen: ja of nee (en waarom)?”

Naast de papieren antwoordkaart staat er een gelijkaardig antwoordformulier op de website. Tot nu toe kwamen er meer dan 400 ja’s en welgeteld 11 nee’s binnen. Via het e-loket komen er nu nog antwoorden binnen van sommige inwoners die denken dat ze de 2018 editie enkel ontvangen als ze deze besteld hebben: Ik hoop dat ik nog niet te laat ben om te antwoorden maar ja, ik wil de Kinrooi gids nog graag ontvangen ! Iedereen mag gerust zijn: de Kinrooi gids 2018 zal net zoals de voorgaande edities begin december – normaliter deze week (49) – huis-aan-huis bedeeld worden.
In tegenstelling tot de meeste andere steden en gemeenten koos Kinrooi bewust voor een mooie, duurzame publicatie in eigen beheer, met andere woorden: zonder reclame. Uit de talrijke positieve reacties blijkt de Kinrooi gids bij veel inwoners het een vaste plaats in huis krijgt en dat de gids dus zeker de beoogde bewaarwaarde heeft.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *